ültje – doma

Sproščeno ugodje z
družino & prijatelji

Zajtrk z najdražjimi

Začnite dan sproščeno.

Uživajte v jutrih med vikendi. Čudovito dišeč zajtrk z družino – tako se začne popoln dan.

Deli
Študentska hrana

Študentska hrana, original

Vsestransko poznana in priljubljena – ültje študentska hrana, original. Po tej vsestranski mešanici oreščkov ne posegajo radi le študentje. Idealna je tudi kot dodatek k lahkim posladkom.

Na produkt
Recept za zajtrk

Dobro jutro – toast z oreščki

Oreščki za zajtrk preženejo žalost in skrbi! Zajtrkuj slasten polnozrnat toast z arašidovim maslom s koščki arašidov in vstopi dobro podkrepljen v nov dan.

Deli

Recept za toast z oreščki

Dragocen vir zdravih proteinov, ogljikovih hidratov in maščobnih kislin z učinkom moči. Recept za toast z oreščki je kot naročen za vaš zajtrk!

Recept
Večer v moški družbi

Nazdravite z izbranim pivom.

Na obisk pride vaš najboljši kolega. Čisto mimogrede, kot v starih dobrih časih – zraven spada čisto posebna pijača. Še dobro, da je v hladilniku najljubše ohlajeno pivo. Nenavadno, doma pripravljeno, okusno. 

Deli

Arašidi, praženi in soljeni

Klasik med ültje izdelki so praženi in soljeni arašidi. Nepogrešljivi na vsaki pravi zabavi. Sodijo k sproščenemu večeru pred televizorjem in so odličen prigrizek na izletniških poteh.

Na produkt
V kuhinji

Veselje pri pripravi in uživanju

Skupno kuhanje je neprekosljivo. Enostavno pustimo vsakdan za seboj in z dobrimi sestavinami pričarajmo okusne jedi.

Deli

Arašidovo maslo, kremno

Krepko arašidovo kremno maslo ni le priljubljen namaz. Njegova enkratna aroma je idealen dodatek za izvrstne kulinarične specialitete kot so arašidovi krekerji z dimljeno šunko.

Na izdelek
Recept za sladico

Začini svoje oreščke – Sladki indijski oreščki

Oreškasto-sladka skušnjava za sladico. Naši ültje-indijski oreščki s karameliziranim sladkorjem in začimbami so odličen poobedek za obrok s prijatelji!

Deli

Recept za sladke indijske oreščke

Sladoled ali puding z dodatkom po izbiri. Indijski oreščki v kombinaciji z nekaj slastnimi začimbami. Začini svoje oreščke!

Na recept
Za večerne zabave

Najboljši recept za uspešno zabavo? Gostje!

Dobra glasba, hladna pijača, dobro razpoloženi gostje in nekaj slastnih prigrizkov. Z ültje arašidi je dobra volja že v naprej zagotovljena in zabava bo tudi kulinarični praznik!

Deli

Arašidi, praženi in soljeni

Vsak jih pozna, vsak jih obožuje. Original! S soljenimi ültje arašidi ste vedno na pravi strani. Klasika, ki ne sme manjkati na nobeni zabavi – zato so naprodaj tudi v velikem praktičnem 500 g pakiranju.

Na izdelek

Odkrijte tudi, kaj lahko doživite v družbi prijateljev in izdelkov ültje.«