V naravi z ültjem

Jesen, kostanj, trgatev 
… prijatelji in ültje

Na plaži

Užitek tukaj in zdaj

Droben pesek pod nogami, prasketanje tabornega ognja in klici prijateljev, ki odzvanjajo v tvojih ušesih med zadnjimi sončnimi žarki dneva, ki te nežno žgečkljajo po obrazu. To so večeri, trenutki, ustvarjeni za večnost …

Deli

Arašidi, praženi in soljeni

Klasik med ültje izdelki so praženi in soljeni arašidi. Nepogrešljivi na vsaki pravi zabavi. Sodijo k sproščenemu večeru pred televizorjem in so odličen prigrizek na izletniških poteh.

Na produkt
Na vrtu

Kratka pavza polna užitka

Otroci so že dolgo od doma in tokrat ni potrebno paziti niti živahnih vnučkov. Tako lahko človek v miru sproščeno uživa v senci jablane.

Deli

Študentska hrana, original

Vsestransko poznana in priljubljena – ültje študentska hrana, original. Po tej vsestranski mešanici oreščkov ne posegajo radi le študentje. Idealna je tudi kot dodatek k lahkim posladkom.

Na produkt
Na dolgi vožnji

Proti horizontu

Spakirati najnujnejše in enostavno odriniti, kamor te vodi pot. Veter v laseh, postanek kjer poželi srce in naslednje jutro novim ciljem naproti. Z vetrom v hrbet in zalogo ültje oreščkov gre lažje vse do obzorja.

Deli

 Arašidi, pečeni v pečici in soljeni

Idealni, ne le kot alternativa za srčast medenjak. S posebnim postopkom so arašidi dvakratno pečeni v pečici, zato je ta variacija ültje arašidov izredno hrustljava in ima poseben intenziven okus. V prodaji so v praktičnih pakiranjih, da jih lahko vzamemo s seboj, ob vsaki priložnosti. 

Na produkt